Haal en breng service

Haal- en Brengservice voor klanten
Wanneer uw auto voor een onderhoudsbeurt naar de garage moet, kan het lastig zijn dit met uw drukke agenda te combineren. Daarom bieden wij u onze Haal- en Brengservice voor klanten. Deze brengt u vanaf onze werkplaats naar huis of naar uw werk en kan u, desgewenst ook weer ophalen als uw auto klaar is. Eenvoudig en makkelijk, zodat u rustig kunt werken.
Spelregels voor de Haal- en Brengservice voor klanten:

  • U kunt gebruik maken van de service wanneer uw auto bij Riro Techniek in de werkplaats komt.
  • Vooraf reserveren is niet noodzakelijk. U kunt tijdens het maken van de afspraak aangeven of u hier gebruik van wilt maken.
  • De Haal- en Brengservice voor klanten rijdt van 08.00u tot 17.00u.
  • De Haal- en Brengservice voor klanten rijdt alleen in de omgeving van Purmerend.

Haal- en Brengservice voor uw auto

Naast de Haal- en Brengservice voor klanten heeft Riro Techniek ook een Haal- & Brengservice voor uw auto. Hierdoor is het mogelijk uw auto voor een beurt thuis of op uw werkplek te laten ophalen. Na onderhoud wordt hij dan netjes weer bij u bezorgd.

*Aan deze service zijn kosten verbonden, de voorwaarden en tarieven zijn afhankelijk van de afstand van uw locatie. Informeer daarom bij onze service adviseur wat de Haal- & Brengservice voor u kan betekenen.

Vervangend vervoer

U kunt ook uw vervangend vervoer bij u thuis of op uw werkplek laten brengen en ophalen. Riro Techniek haalt bijvoorbeeld uw eigen auto op voor onderhoud en laat gelijk een vervangende auto bij u achter.

*Ook aan deze dienst zijn kosten verbonden. Vraag bij onze service adviseur naar de voorwaarden en tarieven.