Diagnose

Diagnose

Diagnose of storingzoeken is nodig om de oorzaak van een klacht of storing te achterhalen. Veel problemen zijn bij ons bekend maar met auto's die steeds ingewikkelder worden is het doorgronden van een probleem niet altijd een kwestie even van een storingscode uitlezen. 
Niet alleen de particuliere klant weet inmiddels de weg naar ons te vinden voor deze problemen, maar ook vele garagehouders uit de regio Purmerend komen bij ons voor de expertise die wij in huis hebben.
Buiten dat wij een enorme kast aan specialisatie gereedschap hebben blijven wij ook innoveren op het gebied van diagnoses en storingen door de juiste maandelijkse scholing.

De voordelen van een diagnose bij Riro Techniek?

  • Veel kennis en ervaring in universeel auto techniek
  • Duidelijke prijsafspraken vooraf
  • Niet lukraak onderdelen vervangen
  • Reparatie van het defect mogelijk in overleg
  • Alle certificaten en diploma's up to date met betrekking op auto electronica en hybride/electrische voertuigen
  • Ook voor volledig electrische auto's zoals de nissan leaf en tesla modellen

Om de juiste diagnose te kunnen stellen gebruiken wij originele maar ook diverse universele uitleesapparatuur, beschikken wij over vrijwel alle werkplaatshandboeken door onze nauwe samenwerking met vele merk dealers, en hebben wij een online pass tru connectie met vele merken zodat wij ook dezelfde handelingen kunnen verrichten bij ons in de werkplaats zoals software updates of coderingen waar u voorheen naar de merkdealer voor moest.